PARTNERKÖZPONTÚ MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

Cégünk különösen nagy hangsúlyt fektet a folyamatos és visszakövethető minőségellenőrzésre a gyermekétkeztetés és közétkeztetés szolgáltatások biztosítása során, amely lehetővé teszi az ügyfélpanaszok és észrevételek korrekt és gyors kezelését. Minden általunk készített ételt szakértő dietetikus kóstol végig a hét minden napján, és szakmai szempontok szerint értékeli azokat. A minőségellenőrző lapokon rögzítésre kerül az étel neve, készítésének időpontja, a készítő neve, valamint a következő minőségi paraméterek: állomány, illat, íz, megjelenés. A mindennapos minőségi kontroll lehetővé teszi, hogy ügyfeleink bármilyen panaszára azonnal reagáljunk, és amennyiben az megalapozottnak bizonyul, gyorsan korrigálni tudjuk a hibát.

Konyhánk a HACCP mellett az ISO:9001 , az ISO:14001és az ISO:22000 szabványokkal egyenértékű környezetközpontú minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági rendszer szerint működik, mely biztosítja, hogy partnereink folyamatosan kiváló minőségű ételeket kapjanak. Amennyiben valamilyen nem várt körülmény miatt ez mégsem így történne, akkor az ügyfélkapcsolatokért felelős kollégáink azonnal, az ügyfél szempontjaira figyelemmel igyekeznek orvosolni a problémát, mivel számunkra az elégedett ügyfél a legfontosabb. Gyors és hatékony panaszkezelés, akár online.

VISSZAÉLÉS BEJELENTÉS

A panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény 40. §-ban előírt jogszabályi kötelezettség alapján, az FH csoport cégei tekintetében, az alábbiakban tesszük közzé a cégcsoport Üzleti Magatartási és Etikai Kódexét, valamint Visszaélés-bejelentési Szabályzatát.

A belső visszaélés-bejelentési rendszer működtetésére a Társaság e feladatkörében nem utasítható alábbi személyt jelöli ki:

Amennyiben írásban kíván bejelentést tenni:

– anonim bejelentéseket is lehetővé tevő csatornán, amelyet a Társaság bárki által elérhetővé tesz az fhgasztro.hu valamint az mparty.hu honlapokon;

– a Társaság által kijelölt személynél: dr. Sasi Nagy Edit Jogi vezető; sasi.nagy.edit@fhgasztro.hu e-mail címen;

Amennyiben szóbeli bejelentést kíván tenni, kérjük hívja:

– dr. Sasi Nagy Edit Jogi vezetőt, +36 30 3939 385 (Társaság által kijelölt személyt)

A Társaság részére bármilyen csatornán megtett bejelentéseket bizalmasan kezeljük, a bejelentő adatait nem adjuk ki más, harmadik félnek, ezáltal teljes mértékben biztosítjuk a bejelentő személyének védelmét és a visszaélés-bejelentéssel szembeni bizalmat.