Munkahelyi étkeztetés

Korunkban egyre nagyobb igény van az egészséges táplálkozásra. Mivel időnk jelentős részét munkahelyünkön töltjük, a munkahelyi éttermek jelentős segítséget tudnak adni a változatos és egészséges táplálkozás biztosításában. Az FH Gasztro Kft. étteremüzemeltetési üzletága erre vállalkozik. Mi könnyű és friss konyhát ajánlunk, ami az Ön dolgozóinak ízlésére és igényére épül. Az étlapon szereplő ételek kalória és tápérték szempontjából ideálisak, a felhasznált alapanyagok magas tápértékűek. A hozzávalók meghatározásakor szigorú minőségi előírásokat követünk, és főleg helyi beszállítóktól vásárolunk.

Büfé kínálatunk minden esetben igazodik megrendelőink igényeihez. Meleg reggelivel, reform pékárukkal, kávékülönlegességekkel valamint cukor-, glutén- és tejmentes termékekkel is igyekszünk vendégeink kedvében járni.

Partnereink számára catering szolgáltatást is nyújtunk. Legyen szó kisebb összejövetelről vagy nagy céges rendezvényről, profi és lelkes csapatunk segít megvalósítani elképzeléseit!

Éttermeink a következő helyszíneken és nyitvatartási időben várják:

 • Cím

  1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.

  1062 Budapest, Podmaniczky utca 109-111.

 • Nyitvatartás

  Hétköznapokon 11:30-14 óráig

 • Cím

  1121 Budapest, Konkoly-Thege út 29-33. KFKI

 • Nyitvatartás

  Hétköznapokon 11-14 óráig