Óvodai étkeztetés

3-tól 6 éves korig terjedő étkeztetési koncepciónk központi eleme az egészséges ételek biztosítása, a változatosság és a magas élvezeti érték. Ez lehetővé teszi, hogy a kisgyermekek elfogadják és hozzászokjanak a só és ízfokozó nélküli, zsírszegény, egészséges ételekhez.

Az ételek minőségét szigorú ellenőrzéssel szavatoljuk, étlapjaink a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásoknak minden esetben megfelelve, dietetikusaink által lettek megtervezve. Az ételek tápértéke magas, nagy arányban tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, szénhidrátot és fehérjét, de csak kevés zsiradékot.

Aktuális étlapunk alább elérhető!

Tájékoztatás

Tisztelt Szülő / törvényes képviselő!
Oldalunkon intézményenként elérhető az aktuális havi étlap, illetve a hónap 5. napjától a következő havi étlap is.
Válassza ki gyermeke intézményét, majd kattintson annak a hónapnak a nevére, amelyre kíváncsi!

TÖRÖKBÁLINTI ÓVODÁK:

Bóbita Óvoda Bajcsy úti Tagóvodája:   Április   Május

Bóbita Óvoda Árpád úti Tagóvodája:   Április   Május

Törökbálinti Nyitnikék Óvoda:   Április   Május

Walla József Óvoda:     Április   Május

Törökbálinti Csupaszív Kétnyelvű Óvoda:   Április   Május

BUDAPEST XII. KERÜLETI ÓVODÁK:

Erdőszéli Magánóvoda:   Április   Május

Fekete István óvoda:   Április   Május

Hegyvidéki Mesevár Óvoda:   Április   Május

Kimbi Óvoda:   Április   Május

Mackós Óvoda:   Április   Május

Magnólia Magánóvoda:   Április   Május

Művész úti óvoda:   Április   Május

Normafa Óvoda:   Április   Május

Normafa Óvoda Őzike tagóvoda:   Április   Május

Orbánhegyi Óvoda:   Április   Május

Orbánhegyi Óvoda Kisa Tagóvodája:   Április   Május

Süni Óvoda:   Április   Május

Táltos Óvoda:   Április   Május

Városmajori Óvoda:   Április   Május

Városmajori Óvoda Csermely úti Tagóvodája:   Április   Május

Az egyes ételekben található allergéneket a mögéjük zárójelben írt számok jelölik. Az allergén jelöléseket a táblázat alatt találják.

Az étlap változtatás jogát fenntartjuk!

Allergén jelölések:

1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt