Óvodai menük

Óvodai étkeztetés

3-tól 6 éves korig terjedő étkeztetési koncepciónk központi eleme az egészséges ételek biztosítása, a változatosság és a magas élvezeti érték. Ez lehetővé teszi, hogy a kisgyermekek elfogadják és hozzászokjanak a só és ízfokozó nélküli, zsírszegény, egészséges ételekhez.

Az ételek minőségét szigorú ellenőrzéssel szavatoljuk, étlapjaink a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásoknak minden esetben megfelelve, dietetikusaink által lettek megtervezve. Az ételek tápértéke magas, nagy arányban tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, szénhidrátot és fehérjét, de csak kevés zsiradékot.

Aktuális étlapunk alább elérhető!

Allergén jelölések:

1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt

Az egyes ételekben található allergéneket a mögéjük zárójelben írt számok jelölik. Az allergén jelöléseket a táblázat alatt találják.

Az étlap változtatás jogát fenntartjuk!