Iskolai étkeztetés

Többféle menü biztosításával igyekszünk megfelelni az iskolás korosztály igényeinek. Honlapunkon megjelenő írásainkkal segítséget szeretnénk nyújtani a szülőknek és gyermekeiknek egyaránt a táplálkozással kapcsolatos kérdésekben, valamint igény esetén gyakorlati információval is segítjük a tanórákat.

Étlapjaink a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásoknak minden esetben megfelelve, dietetikusaink által lettek megtervezve. Az ételallergiában vagy intoleranciában érintett gyermekek részére diétás étkeztetést biztosítunk. Kérjük önöket, hogy szakorvosi véleménnyel az iskolán keresztül igényeljék gyermekük számára a diétát.

Felhívás!

TISZTELT SZÜLŐ / TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ!
OLDALUNKON INTÉZMÉNYENKÉNT ELÉRHETŐ AZ AKTUÁLIS HAVI ÉTLAP, ILLETVE A HÓNAP 5. NAPJÁTÓL A KÖVETKEZŐ HAVI ÉTLAP IS.
VÁLASSZA KI GYERMEKE INTÉZMÉNYÉT, MAJD KATTINTSON ANNAK A HÓNAPNAK A NEVÉRE, AMELYRE KÍVÁNCSI!

TÖRÖKBÁLINTI ISKOLÁK:

Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola

Zimándy Ignác Általános Iskola

BUDAPEST XII. KERÜLETI ISKOLÁK:

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk önöket, hogy a 2023/2024 tanévtől az intézményi étkezés megrendelése visszatér az eredeti rendhez. A tájékoztatást alább olvashatják:

Arany János Általános Iskola és Gimnázium

Fekete István Általános Iskola

Humánus Alapítvány Általános Iskola

Jókai Mór Általános Iskola

Kós Károly Általános Iskola

Németvölgyi Általános Iskola

Tamási Áron Általános Iskola

Városmajori Gimnázium

Virányos Általános Iskola

Zugligeti Általános Iskola

BUDAÖRSI ISKOLÁK:

Mátrix Suli Általános Iskola

Az egyes ételekben található allergéneket a mögéjük zárójelben írt számok jelölik. Az allergén jelöléseket a táblázatok alatt találják.

Az étlap változtatás jogát fenntartjuk!

Allergén jelölések:

1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt

DIÉTÁS ÉTLAPOK

A diétás étlapokat nem jelenítjük meg külön honlapunkon. Amennyiben gyermeke számára diétás étkezést igényelt, kérem szíveskedjen számunkra üzenetet küldeni az ugyfelszolgalat(kukac)fhgasztro(pont)hu e-mail címre, és kollégánk elküldi az adott diétára vonatkozó aktuális havi étlapot.