Étlapok az iskolás korosztály számára
Allergén jelölések:
1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt
Allergén jelölések:
1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt
Allergén jelölések:
1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt
Az egyes ételekben található allergéneket a mögéjük zárójelben írt számok jelölik. Az allergén jelöléseket a táblázatok alatt találják.
Az étlap változtatás jogát fenntartjuk!