Budapest XXI. kerületi telephelyünkre gépjárművezető jelentkezését várjuk.
Elvárásaink:
- B típusú jogosítvány
- fizikai állóképesség
- legalább 3 év, kisteherautón szerzett, vezetői gyakorlat
- saját gépjármű a bejáráshoz
- kulturált megjelenés, kulturált kommunikációs készség
Amit kínálunk:
- 40 órás bejelentés,
- átlagos heti 40 órás munkavégzés,
- stabil, kiszámítható munkarend,
- munkaidő hétfőtől – péntekig, reggel 3.00-tól 11.20-ig,
- jutalmazási lehetőség,
- meleg étkezést és cafeteria keretet biztosítunk,
- munkaruhát biztosítunk,
- fizetett szabadság a munka törvénykönyve alapján,
- éjszakai bérpótlék a munka törvénykönyve alapján,
- bejárási költségtérítés,
- hosszú távú biztos megélhetés,
- szakmai irányítás, korrekt csapat, kellemes munkahelyi légkör.
- Havi 330.000 – 375.000 Ft fizetés
Feladatok:
- köteles az élelmezésvezető/üzletvezető által megjelölt helyszínekre az ételt gépkocsival kiszállítani, ennek keretében feladata az ételek, éthordók és egyéb eszközök be- és kirakodása, az ételek szállítólevél alapján történő átadása, az üres edényzetek konyhára történő visszaszállítása;
- munkavégzése során köteles fokozott figyelmet fordítani a közlekedési szabályokra, valamint az ellátott intézmények házirendjére és a kulturált kapcsolattartásra;
- köteles az általa ellátott intézmények részéről a minőséget vagy bármilyen más körülményt érintő visszajelzésről azonnal tájékoztatni az élelmezésvezetőt/üzletvezetőt;
- köteles a szerződés szerinti ételszállítási időpontokat betartani;
- felelős az általa vezetett gépkocsi tisztaságáért, különösen a raktér higiéniájáért;
- felelős a szállító edényzet és egyéb szállítóeszközök külső tisztaságáért, higiéniájáért;
- köteles az általa vezetett gépkocsi műszaki állapotára, működőképességére vigyázni, azt megóvni, az esetleges javítási vagy szerviz igényeket az élelmezésvezető/üzletvezető felé haladéktalanul jelezni. A javítási, szerviz tevékenységek során eljár a munkáltató nevében;
- vezeti a menetlevelet;
- köteles figyelemmel kísérni az általa vezetett gépkocsi kötelező és CASCO biztosításának helyzetét, a biztosítási időszak várható lejáratáról, a díjfizetési időpontról az élelmezésvezetőt/üzletvezetőt köteles tájékoztatni;
- részt vesz a beszállítók által a konyha részére szállított áruk és eszközök raktárban történő elhelyezésében, a rekeszek és éthordó eszközök tároló helyiségekben történő elhelyezésében;
- az élelmezésvezető/üzletvezető utasításai alapján köteles részt venni a konyhaüzem tevékenységéhez kapcsolódó bármely egyéb feladat elvégzésében;
- feladata továbbá az elkészített beosztás szerint rámpa letakarítása, felsúrolása; zöldséges folyosó, zöldséges raktár, zöldség előkészítő felmosása; badella tároló, készételes hűtő, folyosó felmosása, a járathoz tartozó rekeszek elmosása; thermo boxok elsúrolása; tepsik és fedők zsírtalanítása, elmosása.
Várjuk jelentkezését az allas [kukac] fhgasztro [pont] hu e-mail címen!