Budapest XXI. kerületi telephelyünkre gépjárművezető jelentkezését várjuk.

Elvárásaink:

  • B típusú jogosítvány
  • fizikai állóképesség
  • legalább 3 év, kisteherautón szerzett, vezetői gyakorlat
  • saját gépjármű a bejáráshoz
  • kulturált megjelenés, kulturált kommunikációs készség

Amit kínálunk:

  • 40 órás bejelentés,
  • átlagos heti 40 órás munkavégzés,
  • stabil, kiszámítható munkarend,
  • munkaidő hétfőtől – péntekig, reggel 3.00-tól 11.20-ig,
  • jutalmazási lehetőség,
  • meleg étkezést és cafeteria keretet biztosítunk,
  • munkaruhát biztosítunk,
  • fizetett szabadság a munka törvénykönyve alapján,
  • éjszakai bérpótlék a munka törvénykönyve alapján,
  • bejárási költségtérítés,
  • hosszú távú biztos megélhetés,
  • szakmai irányítás, korrekt csapat, kellemes munkahelyi légkör.
  • Havi 330.000 – 375.000 Ft fizetés

Feladatok:

  • köteles az élelmezésvezető/üzletvezető által megjelölt helyszínekre az ételt gépkocsival kiszállítani, ennek keretében feladata az ételek, éthordók és egyéb eszközök be- és kirakodása, az ételek szállítólevél alapján történő átadása, az üres edényzetek konyhára történő visszaszállítása;
  • munkavégzése során köteles fokozott figyelmet fordítani a közlekedési szabályokra, valamint az ellátott intézmények házirendjére és a kulturált kapcsolattartásra;
  • köteles az általa ellátott intézmények részéről a minőséget vagy bármilyen más körülményt érintő visszajelzésről azonnal tájékoztatni az élelmezésvezetőt/üzletvezetőt;
  • köteles a szerződés szerinti ételszállítási időpontokat betartani;
  • felelős az általa vezetett gépkocsi tisztaságáért, különösen a raktér higiéniájáért;
  • felelős a szállító edényzet és egyéb szállítóeszközök külső tisztaságáért, higiéniájáért;
  • köteles az általa vezetett gépkocsi műszaki állapotára, működőképességére vigyázni, azt megóvni, az esetleges javítási vagy szerviz igényeket az élelmezésvezető/üzletvezető felé haladéktalanul jelezni. A javítási, szerviz tevékenységek során eljár a munkáltató nevében;
  • vezeti a menetlevelet;
  • köteles figyelemmel kísérni az általa vezetett gépkocsi kötelező és CASCO biztosításának helyzetét, a biztosítási időszak várható lejáratáról, a díjfizetési időpontról az élelmezésvezetőt/üzletvezetőt köteles tájékoztatni;
  • részt vesz a beszállítók által a konyha részére szállított áruk és eszközök raktárban történő elhelyezésében, a rekeszek és éthordó eszközök tároló helyiségekben történő elhelyezésében;
  • az élelmezésvezető/üzletvezető utasításai alapján köteles részt venni a konyhaüzem tevékenységéhez kapcsolódó bármely egyéb feladat elvégzésében;
  • feladata továbbá az elkészített beosztás szerint rámpa letakarítása, felsúrolása; zöldséges folyosó, zöldséges raktár, zöldség előkészítő felmosása; badella tároló, készételes hűtő, folyosó felmosása, a járathoz tartozó rekeszek elmosása; thermo boxok elsúrolása; tepsik és fedők zsírtalanítása, elmosása.

Várjuk jelentkezését az allas [kukac] fhgasztro [pont] hu e-mail címen!