Fontosnak tartjuk, hogy vendégeink, gyermekeink tudatosan, egészségesen táplálkozzanak. Szakértői rovatot indítottunk, melyben számos táplálkozástudomyáni témát körbejárunk. Rendszeresen jelentkezünk friss, aktuális bejegyzésekkel, de a korábbi témákat is ajánljuk böngészésre.

Az inzulin rezisztenciáról

Az inzulin egy hormon, melyet a hasnyálmirigy béta-sejtjei…

Friss hazai zöldségek, gyümölcsök májusban

Idén a szokásosnál korábban kezdődött a tavasz, így már…

A fagyi története

Az első feljegyzések a jeges édességről, az ókori Kínából…

A méz

Itt a tavasz, nyílnak a virágok, és egyre több fele látjuk…

Húsvéti étkezések a nagyvilágban

A húsvét a keresztény világ legnagyobb ünnepe, amikor Jézus…

Téli szuper zöldségünk: a cékla

Minden porcikánkban érezzük, hogy itt a tavasz: egyre hosszabbak…

Együnk jól - legyünk jól

Itt a jóidő, és bizony egyre többen érzünk vágyat arra,…

Februári zöldség ajánló

A tél utolsó hónapjába lépve egyre jobban vágyunk a friss…

Élelmiszer pazarlás

Az élelmiszer hulladék minden olyan élelmiszer vagy alapanyag,…

Mediterrán diéta

Január 17 az olasz konyha világnapja. Manapság már rengeteg…

Érdekességek a marcipánról

A marcipán egy cukrászipari alapanyag, amelyet blansírozott…

Figyeljünk a cukorbetegekre: elsősegély nyújtás

A KSH adatai alapján Magyarországon több mint 1,1 millió…