Fontosnak tartjuk, hogy vendégeink, gyermekeink tudatosan, egészségesen táplálkozzanak. Szakértői rovatot indítottunk, melyben számos táplálkozástudomyáni témát körbejárunk. Rendszeresen jelentkezünk friss, aktuális bejegyzésekkel, de a korábbi témákat is ajánljuk böngészésre.
Téli szuper zöldségünk: a cékla
Minden porcikánkban érezzük, hogy itt a tavasz: egyre hosszabbak…
Együnk jól - legyünk jól
Itt a jóidő, és bizony egyre többen érzünk vágyat arra,…
Februári zöldség ajánló
A tél utolsó hónapjába lépve egyre jobban vágyunk a friss…
Élelmiszer pazarlás
Az élelmiszer hulladék minden olyan élelmiszer vagy alapanyag,…
Mediterrán diéta
Január 17 az olasz konyha világnapja. Manapság már rengeteg…
Érdekességek a marcipánról
A marcipán egy cukrászipari alapanyag, amelyet blansírozott…
Figyeljünk a cukorbetegekre: elsősegély nyújtás
A KSH adatai alapján Magyarországon több mint 1,1 millió…
A csontritkulásról
Mi a csontritkulás?
A csontritkulás a csontok tömegének…
Történetek a kávéról II.
Kávé fogyasztási szokások a nagyvilágból
A kávé gyorsan…
Történetek a kávéról I.
A kávé története
A kávé egy trópusi cserje termésének…
Aszalt gyümölcsök a fókuszban: Mazsola
Az ősz egyik szupergyümölcse a szőlő.
Vitamin…
Kell-e reggelizni iskola előtt?
Sokszor nem marad időnk a reggeli rohanásban, hogy leüljünk…