Az FH Gasztro Kft. a közétkeztetés és a munkahelyi étkeztetés terén nyújt szolgáltatásokat. Hazai termelőktől vásároljuk az alapanyagok jelentős részét, így vendégeink fogyasztásukkal támogatják a hazai termelőket és egészségesebben étkeznek. Közétkeztetési szolgáltatásunk a táplálkozási allergiák miatti szükséges diéták széles skáláját biztosítja.

Óvodai étkeztetés

3-tól 6 éves korig terjedő étkeztetési koncepciónk központi eleme az egészséges ételek biztosítása, a változatosság és a magas élvezeti érték. Ez lehetővé teszi, hogy a kisgyermekek elfogadják és hozzászokjanak a só és ízfokozó nélküli, zsírszegény, egészséges ételekhez. Ezt segíti, hogy a nevelők és a szülők dönthetik el, hogy mi kerüljön az asztalra.

Az ételek minőségét szigorú ellenőrzéssel szavatoljuk. Az ételek tápértéke magas, nagy arányban tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, szénhidrátot és fehérjét, de csak kevés zsiradékot. Visszafogottan bánunk a sóval és cukorral. Ételeink ízfokozóktól mentesek.

Iskolai étkeztetés

Többféle menü biztosításával igyekszünk megfelelni az iskolás korosztály igényeinek. A diákok tájékoztatást kapnak az egészséges étkezésről, és maguk választhatják ki, hogy mit esznek. Internetes felületünkön keresztül dietétikai és táplálkozási tanácsadást biztosítunk, igény esetén gyakorlati információval segítjük a tanórákat.

A választékot a célcsoportra szabjuk és kreatívan tálaljuk.

Idősek étkeztetése

Idős étkeztetési szolgáltatásunk az időskori egészség megőrzésére és támogatására összpontosít. Táplálkozási szakértőink által összeállított menüsorok a normál ételek mellett az idősek igényei szerinti speciális diétákat is tartalmaznak. (Pl. cukros, epés, laktóz- és gluténentes.) Ízletes ételeinkkel örömet kívánunk szerezni szépkorú ügyfeleinknek, és hozzájárulunk a táplálkozási szokások javításához.

Kórházi étkeztetés

A megrendelővel szorosan együttműködve teszünk javaslatot az intézmény egyedi szükségleteinek megfelelő étlapokra. Az étlapok a normál ételek mellett mintegy húszféle kórházi diétát is magukban foglalnak. Ezt a rugalmas főzési megoldások alkalmazása, és táplálkozási szakértőink professzionális tudása teszi lehetővé. Szem előtt tartjuk pácienseinek érdekeit – hiszen a kórházi étel gyakran a terápia része. Szolgáltatásunk magában foglalja a kórházi dolgozók ellátását is.

Munkahelyi étkeztetés

Korunkban egyre nagyobb igény van az egészséges táplálkozásra. Mivel időnk jelentős részét munkahelyünkön töltjük, a munkahelyi éttermek jelentős segítséget tudnak adni a változatos és egészséges táplálkozás biztosításában. Az FH Gasztro Kft. étteremüzemeltetési üzletága erre vállalkozik. Mi könnyű és friss konyhát ajánlunk, ami az Ön dolgozóinak ízlésére és igényére épül. Ez magában foglalja különleges ételek készítését is, ami örömöt és kulináris kalandot jelent Önnek. Az étlapon szereplő ételek kalória és tápérték szempontjából ideálisak, a felhasznált alapanyagok magas tápértékűek. A hozzávalók meghatározásakor szigorú minőségi előírásokat követünk, és főleg helyi beszállítóktól vásárolunk.