Óvodai étkeztetés

3-tól 6 éves korig terjedő étkeztetési koncepciónk központi eleme az egészséges ételek biztosítása, a változatosság és a magas élvezeti érték. Ez lehetővé teszi, hogy a kisgyermekek elfogadják és hozzászokjanak a só és ízfokozó nélküli, zsírszegény, egészséges ételekhez.

Az ételek minőségét szigorú ellenőrzéssel szavatoljuk, étlapjaink a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásoknak minden esetben megfelelve, dietetikusaink által lettek megtervezve. Az ételek tápértéke magas, nagy arányban tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, szénhidrátot és fehérjét, de csak kevés zsiradékot.

Aktuális étlapunk alább elérhető!

Tájékoztatás

Tisztelt Szülő / törvényes képviselő!
Oldalunkon intézményenként elérhető az aktuális havi étlap, illetve a hónap 5. napjától a következő havi étlap is.
Válassza ki gyermeke intézményét, majd kattintson annak a hónapnak a nevére, amelyre kíváncsi!

TÖRÖKBÁLINTI ÓVODÁK:

Bóbita Óvoda Bajcsy úti Tagóvodája:   Június   Július

Bóbita Óvoda Árpád úti Tagóvodája:   Június   Július

Törökbálinti Nyitnikék Óvoda:   Június   Július

Walla József Óvoda:     Június   Július

Törökbálinti Csupaszív Kétnyelvű Óvoda:   Június   Július

BUDAPEST XII. KERÜLETI ÓVODÁK:

Erdőszéli Magánóvoda:   Június   Július

Fekete István óvoda:   Június   Július

Hegyvidéki Mesevár Óvoda:   Június   Július

Kimbi Óvoda:   Június   Július

Mackós Óvoda:   Június   Július

Magnólia Magánóvoda:   Június   Július

Művész úti óvoda:   Június   Július

Normafa Óvoda:   Június   Július

Normafa Óvoda Őzike tagóvoda:   Június   Július

Orbánhegyi Óvoda:   Június   Július

Orbánhegyi Óvoda Kisa Tagóvodája:   Június   Július

Süni Óvoda:   Június   Július

Táltos Óvoda:   Június   Július

Városmajori Óvoda:   Június   Július

Városmajori Óvoda Csermely úti Tagóvodája:   Június   Július

Az egyes ételekben található allergéneket a mögéjük zárójelben írt számok jelölik. Az allergén jelöléseket a táblázat alatt találják.

Az étlap változtatás jogát fenntartjuk!

Allergén jelölések:

1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt