Az egyes ételekben található allergéneket a mögéjük zárójelben írt számok jelölik. Az allergén jelöléseket a táblázatok alatt, az oldal alján találják.

Minden felvágott: glutén-, tej- és szójamentes. A kenyerek, péksütemények tejmentesek. Margarin: Liga margarin.

Az étlap változtatás jogát fenntartjuk!

Kórházi étkeztetés

A megrendelővel szorosan együttműködve teszünk javaslatot az intézmény egyedi szükségleteinek megfelelő étlapokra. Az étlapok a normál ételek mellett mintegy húszféle kórházi diétát is magukban foglalnak. Ezt a rugalmas főzési megoldások alkalmazása, és táplálkozási szakértőink professzionális tudása teszi lehetővé. Szem előtt tartjuk pácienseinek érdekeit – hiszen a kórházi étel gyakran a terápia része. Szolgáltatásunk magában foglalja a kórházi dolgozók ellátását is.

Ételallergiás étlapjainkat minden esetben szakértő dietetikus állítja össze, és diétás szakács készíti, így szavatolva az ételek minőségét.

Az egészségügyi intézmények és az ételallergiás étlapok alább elérhetőek!

Allergén jelölések:

1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt

Allergén jelölések:

1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt

Allergén jelölések:

1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt

Allergén jelölések:

1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt

Allergén jelölések:

1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt

Allergén jelölések:

1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt

Allergén jelölések:

1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt

Allergén jelölések:

1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt

Allergén jelölések:

1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt

Allergén jelölések:

1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt

Allergén jelölések:

1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt

Allergén jelölések:

1.Glutént tartalmazó gabona, 2.Rákfélék és azokból készült termékek, 3.Tojás és abból készült termékek, 4.Halak és azokból készült termékek, 5.Földimogyoró és abból készült termékek, 6.Szójabab és abból készült termékek ,7.Tej és abból készült termékek, 8.Diófélék, 9.Zeller és abból készült termékek, 10.Mustár és abból készült termékek, 11.Szezánmag és abból készült termékek, 12.Kén-dioxid, 13.Puhatestűek, 14.Csillagfürt